autobiografie

Wie ben ik?


Even ter kennismaking: Mijn naam is Bertil en ik  ben op vele vlakken actief. Ik beweeg veel, doe en heb vele sporten gedaan, eet vegetarisch en leef gezond, Net als Boeddha en andere filosofen heb ik het verlangen om mezelf puurder, schoner, meer in balans te brengen. Ik wil goed voor mezelf en mijn omgeving zijn. Ik wil in dit leve de beste versie van mezelf bereiken

Heb mijn vak van interim manager en horeca vaarwel gezegd om te gaan zeilen om een stuk meditatie, rust  en buitenlucht als hoofdonderdeel van mijn bestaan te hebben. Sta hierdoor het grootste gedeelte van het jaar buiten in de natuur. Heb een combinatie van Mensenwerk en techniek/onderhoud/lekker bezig zijn, als vak gekozen. Doe al meer dan 20 jaar een studie/ontdekkingsreis in mezelf qua emoties, patronen, balans en gelukkig zijn. En heb vele eenvoudige zelf-doen-methoden gevonden om dit te bereiken.

Door de combinatie sensitief, technisch en nieuwsgierig zijn heb ik me zowel in de techniek als op het esoterische vlak goed kunnen ontwikkelen.


Een van mijn taken op aarde is om mezelf en anderen weer terug in balans te brengen, weer terug naar zichzelf maximaal positief te zijn . Waardoor de aarde een beter plek wordt.

Opleidingen en hobbys: Technische bedrijfskunde, voedselleer, Neuro emotionele integratie, NLP, Integra, Hypnotherapie, Magnetiseren, Meditatietechnieken, diverse Retraites, Vapasana Meditatie, coaching op emotioneel, mentaal en fysiek,  diverse sporten oa Schaatsen, krachttraining, skieen, hardlopen, wielrennen, skeeleren, kortom actief met mezelf en anderen in de natuur.

bertil vermeulen, guldenbelofte
Ben jij, net als ik  een ontdekkingsreiziger in je leven? Vaar dan mee en dan kunnen we mooie levenswijsheden en informatie uitwisselen.