Unieke Vergader locatie aan boord van een traditionele luxe klipperZeilen Monnickendam

Unieke vergader locatie aan boord

vergader locatie

Vergader locatie aan boord van De Gulden Belofte. 

Ruimte om je heen geeft ruimte in je hoofd. Daarom is zeilschip De Gulden Belofte een unieke vergaderlocatie voor effectief en creatief vergaderen aan boord. Eigenaren Bertil en Ibora hebben in 2006 De Gulden Belofte helemaal opnieuw opgebouwd en ingericht met gevoel voor traditie en comfort. Zij kozen voor een ruimtelijk en licht interieur waarbij luxe hoog in het vaandel staat. Of het nu aan wal is, of varend op het IJsselmeer, vergaderen is op deze manier een feest.

Vergaderarrangementen in stijl

De Gulden Belofte heeft verschillende bijzondere vergaderarrangementen.

  • Het eendaagse vergaderarrangement. Je vergadert aan boord van onze unieke vergader locatie en kunt de vergadering eventueel afsluiten met een diner. een uitgebreide lunch en ontvangst behoord ook tot de mogelijkheden
  • Het twee- en driedaagse vergaderarrangement op het water. Aan boord van de Gulden Belofte is vergaderen op het water een schitterend alternatief voor het binnen op kantoor zitten. Effectief vergaderen afgewisseld met actie, zeilen, frisse wind en de zon op je gezicht en natuurlijk de verzorging van de inwendige mens.

Of je nu voor het een, twee- of driedaagse vergaderarrangement kiest, De Gulden Belofte belooft je een inspirerende vergaderomgeving.

vergader locatie op water

Training en seminar:

Behalve als  bijzondere vergader locatie kun je op De Gulden Belofte ook voor trainingen en seminars aan boord terecht. Aan boord van het zeilschip krijgt elke training een bijzonder tintje. Het grote voordeel is dat je ongestoord in alle privacy jouw activiteit kan doen.

 

 

vergader locatie aanvraag

Kijk op onze agenda voor de beschikbaarheid en Bel of mail voor een vrijblijvende offerte

DutchEnglishFrenchGerman