Vergaderruimte zeilschip: een unieke locatie met rust en pricacyZeilen Monnickendam

Vergaderruimte zeilschip

vergaderruimte-zeilschipVergaderruimte en aan boord van het zeilschip de Gulden Belofte

Ruimte om je heen geeft ruimte in je hoofd. Daarom is zeilschip De Gulden Belofte een unieke vergaderruimte zeilschip voor effectief en creatief vergaderen aan boord.
Of het nu aan wal is, of varend op het IJsselmeer, vergaderen is een feest in de ambiance van deze unieke vergaderlocatie. Naast de ruime kuip bovendeks en de grote salon waar allen rond de grote tafel kunnen zitten hebben we ook een bar met biertap aan boord. Dus na de vergadering kan men genieten van een borrel en een hapje.

De Gulden Belofte heeft verschillende bijzondere vergaderarrangementen.

>> Het eendaagse vergaderarrangement vergaderruimte zeilschip:  Je vergadert aan boord van onze unieke vergaderlocatie en kunt de vergadering eventueel afsluiten met een diner.

>> Het twee- en driedaagse vergaderarrangement op het water. Aan boord van de Gulden Belofte is vergaderen op het water een schitterend alternatief voor het ‘hutje op de hei’.

vergaderruimte-zeilschip, borrelTraining en seminar

Behalve als een bijzondere vergaderruimte zeilschip kun je op De Gulden Belofte ook terecht voor trainingen en seminars . Aan boord van het zeilschip krijgt elke training een bijzonder tintje.

We kunnen dit naar jullie wens invullen. Actief, ontspannen, met veel zeilen en activiteiten of juist niet, alles is mogelijk. Wij organiseren het evenement precies zoals jullie wens.

Schijf een mailtje of bel voor meer informatie

DutchEnglishFrenchGerman