De Zeilmogelijkheden * Zeilen MonnickendamZeilen Monnickendam

De Zeilmogelijkheden

Hier vind je onze Zeil Mogelijkheden

We horen graag wat je wensen zijn

Dagtocht Zeilen

Even weg van de sleur van het vaste land en het water op van het Ijsselmeer. Zie met eigen ogen hoe prachtig mooi de Hollandse natuur is vanaf het water. Geniet van de schoonheid, de rust en de frisse lucht. 

Nestel je in een comfortabele Fatboy op het dek in de zon, maak een lekkere lunch in de professioneel uitgeruste keuken of laat je dag met catering verzorgen, help mee de zeilen te hijsen en de boot te manoeuvreren, of speel spelletjes in het ruim. Voor ieder wat wils. 

We gaan waar de wind ons brengt dus het is altijd een avontuur! Op een mooie dag gooien wij het anker uit en is er genoeg tijd om te zwemmen, racen we met de rib over het water en kan de avonturier zelfs proberen te waterskiën. Na een dag op het water te zijn geweest kom je heerlijk rozig en voldaan terug aan wal.

Team-Building of Bedrijfsuitje

Om een schip te laten zeilen moet je als team goed kunnen samenwerken. Zeilen is daarom een ideale manier om aan teambuilding te werken. Samen als echte matrozen de ruim 400m2 zeilen hijsen, het schip uit de haven manoeuvreren, en daarna op volle zee lekker op adem komen in een comfortabele Fatboy. 

Het team leert de kneepjes van het schippersvak en zet gezamenlijk haar krachten in om de wind in de zeilen te krijgen. Goed communiceren, op elkaar afstemmen, en samenwerken is hiervoor van belang. Er is genoeg werk te doen, dus iedereen krijgt een passende taak. Het is een leuke en leerzame dag waarin gegarandeerd veel gelachen wordt. 

Afhankelijk van de wensen van het Bedrijfsuitje of Teambuildingdag kan er catering verzorgd worden en het ruim worden opgezet als vergaderruimte met beamer en flip-over. Wij denken graag met je mee over hoe de dag of het weekend wordt vormgegeven.

Avondzeilen met BBQ-Anker

Na een lange dag even op adem komen aan boord de Gulden Belofte. Je wordt ontvangen met een heerlijk drankje en aperitiefje. Wanneer iedereen is opgestapt halen we het anker op en hijsen we de zeilen. 

We zetten koers naar het Ijsselmeer voor een prachtige zonsondergang. Als we dan een mooie plek hebben uitgekozen gaat het anker weer omlaag en kan de BBQ aan. Iedereen wordt voorzien van heerlijk eten en drinken terwijl zij genieten van de zon, de zee en de wind. 

Buiten zijn, samen genieten, lekker kletsen. Het ultieme genot met het door jou geselecteerde gezelschap. De Gulden Belofte is de ultieme locatie voor jouw feestjes, meeting, teambuildingdag of vrijgezellenfeest. Bel ons geheel vrijblijvend om te horen wat we voor jou kunnen betekenen.

Zeilvakantie Week/Midweek

Met vrienden of familie een week of midweek lang het water op. De Gulden Belofte neemt je graag mee op ontdekkingsreis langs de prachtige Nederlandse kust. We gaan waar de wind ons heenbrengt! 

We reizen langs Hoorn, Volendam en Edam met haar kaasmarkt. Of we zeilen verder naar de Waddeneilanden waar je al lopend of met een gehuurde fiets het eiland kan ontdekken. Lekker zonnen op het strand of liever een terrasje op de markt? Het kan allemaal! 

Aan het einde van je dag kom je terug aan boord waar wij je een heerlijk diner serveren. Uiteraard worden hier lekkere drankjes bij geschonken. Naborrelen gebeurt boven op het dek onder de sterren. Eenmaal in bed val je moe maar voldaan in slaap door het zachtjes deinen van het schip.

Weekend Zeilen

We trekken er een weekend lang op uit. Vrijdagavond is er een warm welkom aan boord de Gulden Belofte. Zaterdagochtend halen we het anker op en hijsen we de zeilen om een mooie tocht te maken langs de Hollandse kust.

Bij mooi weer kunnen we midden op het water voor anker gaan en kan je met vrienden of de kinderen het water inspringen. We halen de rib tevoorschijn en racen een rondje of twee over het water. De echte durfal kan zelfs nog proberen te waterskiën.

Ontbijt, lunches en diners kunnen door ons verzorgd worden. Je wordt sowieso tijdens dit weekend volledig in de watten gelegd. Zondagavond keren we huiswaarts en zal je nog lang nagenieten van dit heerlijke weekend aan boord van de Gulden Belofte.DutchEnglishFrenchGerman