ideeën bedrijfsuitje

Eendaagse bedrijfsuitje ideeën aan boordbedrijfsuitje ideeën

Samen zorgen dag een schip de juiste koers vaart. De totaal andere omgeving, het buiten zijn, de voor iedereen gelijke omstandigheden en actieve werkvormen en het samen werken zijn altijd goed voor het verstevigen van de onderlinge band en het bevorderen van de samenwerking. Een dagje teambuilding aan boord van zeilschip De Gulden Belofte is dan ook méér dan zomaar een dag werken aan je team. Je bouwt je team, en benut ieders talent.

Wat doen we op zo’n teambuilding dag?

Onder deskundige begeleiding van schippers Bertil en Ibora gaan de trossen van De Gulden Belofte los. Er worden teams samengesteld om grootschoot, bakstagen, fok, kluiver, zwaarden, navigeren, overstag gaan en het kapiteinswerk te bemannen.

Kernachtige bedrijfsuitje ideeën: Naast zeilen heeft onze teambuilding dag nog een bijzondere werkvorm. Onder leiding van een professionele NLP trainer worden de teams in groepjes van vijf verdeeld. Zij moeten opdrachten uitvoeren en leren dat hun team effectiever is als ze elkaars kwaliteiten beter benutten. De leden van het team kunnen uitwisselen welke kwaliteiten ze meer willen inzetten om zo optimaal mogelijk te functioneren. Gebruik maken van elkaars capaciteit: de kern van een ‘winning team’

Dagindeling van het bedrijfsuitje ideeën.

10:00 uur: Welkom aan de gasten met vers gezette koffie en thee met appelgebak. De hutten worden ingedeeld en de bagage onderdeks gestouwd.

11:00 uur: Scheepspalaver. Tijdens het scheepspalaver bespreken we het gezamenlijke doel, bepalen we welke koers we varen en stellen we de teams samen.

12:30 uur: Lunchbuffet.

13:30 uur: Tijd voor de teamsessies en zeilen.

16:00 uur: eventueel doen we een activiteit buiten het schip in een mooi haventje of op een strand.

18:00 uur: We maken de barbecue gereed, de salades aan en bereiden de groentespiesjes. Samen werken, samen eten, samen genieten. Dé kernwoorden tijdens deze teambuilding dag

19:00 uur: Het schip vaart weer uit. Tijd voor een kopje koffie.

20:00 uur: De afsluiting van een geweldig teamuitje en teambuildingdag:
een toast op een energieke en inspirerende dag samenwerken.