Bedrijfsuitje Zeilen

Bedrijfsuitje Zeilen fokLekker met je team het water op en genieten van een bedrijfsuitje zeilen.

Dat kan op aan boord van ons zeilschip De Gulden Belofte. Tijdens het bedrijfsuitje zeilen is genoeg te doen om elkaar op een andere en ontspannen manier te leren kennen en het groepsgevoel te versterken. Je kunt het exclusieve en bijzondere bedrijfsuitje zeilen afsluiten met een borrel en/of diner.

Bedrijfsuitje Zeilen relaxBedrijfsarrangementen waaruit u kunt kiezen

Zeilarrangement ‘Basic’
Het zeiluitje begint om 10.00 uur, wanneer we iedereen welkom heten aan boord, natuurlijk met een lekker kopje koffie of thee en overheerlijk gebak.  Daarna gaan de trossen los, bepalen we de koers en hijsen we de zeilen voor een geweldige dag op het water.         

Bedrijfsuitje Zeilen onder zeil

Zeilarrangement ‘Compleet’
Op de Gulden Belofte kun je met je groep, gezelschap of relaties terecht voor een geweldige zeildag op het water.  Wat we tijdens het ‘Compleet’ gaan doen is ter plekke naar wens in te vullen. Uiteraard speelt de windrichting daarbij een belangrijke rol.
Zeilarrangement ‘De Luxe’ 
Al onze zeilarrangementen zijn van topkwaliteit waarin persoonlijke aandacht, passie, beleving en vakmanschap centraal staan. Met zeilarrangement ‘dagje zeilen luxe’ gaan we daarin nóg een stapje verder.
Bedrijfsuitje Zeilen voor grote of kleine groepen. Van 5 tot 150 personen, de Gulden Belofte organiseert samen met u een succesvol bedrijfsuitje op het water.


[/av_textblock]