Bijzondere Trouw Locatie de Gulden Belofte

Bijzondere Trouw Locatie, kluiverGeef elkaar het  ‘ja’ woord buitengaats

Bijzondere Trouw Locatie: aan boord van de Gulden Belofte, De huwelijksceremonie aan boord op een mooi schip aan de kade of op het open water. Als dit laatste jullie wens is dan varen we nadat alle gasten aan boord zijn uit en gaan voor anker op een mooie plek op de Gouwzee waar we jullie huwelijk zullen bezegelen. Letterlijk trouwen op het water. De Gulden Belofte is een officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland. En wij zorgen ervoor dat het eendag om niet te vergeten wordt. Wij snijden jullie dag op maat, al je wensen gaan we proberen te vervullen en op de dag in te plannen. 

De huwelijksvoltrekking aan boord.

Uw Bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand  voltrekt het huwelijk aan boord van de Gulden Belofte. u Jullie kunnen er voor kiezen om dit buiten in de kuip en op dek te doen, of dit kunnen we beneden ind e salon voltrekken. Er is voldoende ruimte voor alle gasten. Na het officiële gedeelte brengen we uw scheepsambtenaar met een sloep naar de wal. Daarna is het schip helemaal voor jullie en de gasten en kan het feest beginnen. 

Bijzondere Trouw Locatie, ceremonieBijzondere trouw locatie mogelijkheden:

Zo als gezegd kunnen jullie huwelijksdag naar jullie wensen organiseren. Wij hebben verschillende trouwarrangementen voor de trouwplechtigheid en voor de receptie en het feest. Na de ceremonie kunnen we een stukje gaan zeilen en de lunch of buffet tegerlijk gebruiken, maar we kunnen ook terug naar de Stad monnickendam varen om daar jullie receptie en jullie huwelijksfeest te houden.  We kunnen ook  alles combineren of een groot feest op het open water houden waarbij we de gasten met een romantische sloep heen en weer pendellen. Door onze ervaring kunnen we jullie adviseren en ideeën aandragen om er een bijzonder dag van te maken. Er is heel veel mogelijk om jullie dag bijzonder te maken.

Zeg maar ‘ja’ tegen elkaar, en tegen de intieme sfeer en de originele en romantische uitstraling van  trouwen op een zeilschip.

Bijzondere Trouw Locatie, champagne

Meer informatie over deze bijzondere trouw locatie:

Schrijf ons een mailtje of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding en oriëntatie gesprek bij ons aan boord.