Vergaderen zeilen brainstormen all-in (€99)

Vergaderen zeilen brainstormenDe Zeildag: 

Vergaderen zeilen brainstormen arrangement  all-in: Vergader arrangementen in stijl. Aan boord voelt iedereen zich al snel onderdeel van het team. Door deze setting komen de beste ideeën bij de mensen naar boven. Een perfecte omgeving om je vergadering te houden of optimaal te brainstormen.

Een hele dag vergaderen is niet productief dus tussendoor lekker lunchen en flink aan de touwen trekken geeft weer nieuwe input. De beste ideeën komen met je gezicht in de wind. Beamer, muziekinstallatie, flat screen en scherm zijn aanwezig. Wij zorgen ervoor dat jullie vergader-planning uitkomt.

We spreken uit ervaring als we zeggen dat vergaderen aan boord een succes is. doordat er al veel bedrijven zowel boven als benedendeks bij ons hebben vergaderd of hun incentive hebben gehouden. Vooral een toegevoegde waarde is dat jullie aan boord niet gestoord kunnen worden dus  maximale privacy. Er is rust aan boord en totale rust als we het anker midden op de Gouwzee uitgooien. Vergaderen op het midden van het water.

 

Vergaderen zeilen brainstormen, lunchEten & Drinken:

Ontvangst met luxe taart. Lunchbuffet: Bestaande uit een assortiment luxe broodjes, fijne vleeswaren, diverse soorten kaas en verse salades. Hollandse borrelhappen en een schippersbitter. Onbeperkt gebruik van koffie/thee,  onze Hollandse bar met biertap en lekkere wijnen.

Andere activiteiten:
Voor afwisseling kunnen we tijdens de zeildag altijd een activiteit plannen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een draken boot race.

Koers:
We varen vanaf Monnickendam en zeilen de Gouwzee uit. We varen langs Marken en Volendam het IJsselmeer op.

Wilt u een ander opstaphaven: Hoorn, Edam of Volendam. Dan kan dat natuurlijk. Dit is natuurlijk ook mogelijk.

Parkeren:
Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.

Vergaderen zeilen brainstormen, giekOverzicht arrangement Vergaderen zeilen brainstormen all in:

Prijs: Deze totaal verzorgde zeiltocht kost €99,- p.p. Voor kleiner groepen zal de prijs iets hoger zijn.
Tijden: 10:00h -18:00h (of anders in overleg).
Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg).