Weekendje Zeilen en Overnachten in Amsterdam (€160)

Weekendje Zeilen en Overnachten in Amsterdam:

Vrijdagavond inschepen en het schip verkennen. Maak het maar gezellig, Monnickendam is een leuke stad en heeft verschillende goede restaurants, het terras van de Tappabar is vlak naast ons schip. Maar jullie kunnen ook zelf de keuken induiken om wat lekkers op tafel te zetten. Feest aan boord!  Zaterdagochtend, na het ontbijt gooien we los en verdelen de taken, en actie: jullie hijsen de zeilen en ‘mannen’ het schip.

Weekendje Zeilen en Overnachten in Amsterdam, schipJe eigen Hotelboot in Amsterdam

Koers is langs het Paard van Marken, Pampus, door de oranjesluizen naar Amsterdam. Daar gaan we in de buurt van het CS liggen op loopafstand naar het hartje van de stad. Misschien is het een ideeën om een sloep te huren en door de grachten te varen voordat jullie gaan stappen. De volgende dag nadat jullie uitgeslapen zijn hebben we de voltallige bemanning nodig om weer  terug naar Monnickendam te varen. Een weekend met alles erin:  actie, stappen, loungen, relaxen en is flink in de buitenlucht je longen gebruiken. Aan het einde van het weekend zijn jullie zeerotten die geen enkele zeegang meer uit de weg gaan.

**De prijs is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken en kommaliewant.
Wij kunnen ook een all-inclusief arrangement voor jullie verzorgen, daarin alle catering begrepen: gebak, ontbijt, lunch en diverse hapjes en tapas voor 240 Euro pp

Koers: 
Koers is langs het Paard van Marken, Pampus, door de oranjesluizen naar Amsterda. Daar gaan we in de buurt van het CS liggen op loopafstand naar het hartje van de stad.

Parkeren:
Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren,  het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.

Contact: Bel of mail of we jullie weekend nog vrij hebben.