Zeiluitje met familie en vrienden (p.o.a)


Zeiluitje met familie en vrienden

Een familiefeest, bijzondere gebeurtenis vieren of samen met je vrienden of familie genieten van een korte of langere zeilvakantie op het IJsselmeer? Dat kan allemaal aan boord van De Gulden Belofte.

Al onze arrangementen zijn van topkwaliteit en persoonlijke aandacht, passie, beleving en vakmanschap staan daarin centraal. Het is een gulden belofte dat je aan boord van de Gulden Belofte hét zeiluitje, familiefeest of de vakantie van je leven hebt.

Wat kun je allemaal doen?

  • Familiefeesten en partijen:  Vier je verjaardag, themafeest, familiefeest, huwelijksdag, vrijgezellendag, zomaar een dagje zeilen met z’n allen, met elkaar met een lekker hapjes een dagje uitwaaien,  of een ander excuus om gezellig met elkaar iets te vieren en te ondernemen.
  • Zeilvakantie Met een zeilvakantie aan boord van De Gulden Belofte breek je er echt even tussenuit in een luxe en comfortabele omgeving, met je eigen warme kooi, douche en volledige keuken onderdeks. We varen het IJsselmeer op en elke dag bepalen we samen het reis- en activiteitenschema. Waar de wind ons brengt is in nauwe samenwerking met de natuur.
  • De Gulden Belofte heeft verschillende arrangementen voor een geweldige zeilvakantie.

met familie en vrienden, rib

Activiteiten zeiluitje:

We gaan natuurlijk zeilen, jullie zullen het schip moeten bemannen en leren hoe alles werkt, zwemmen, van de golven en wind genieten, we hebben een Rib(speedboot) waarmee we kunnen waterskiën of door de golven te racen, leuke havens en plaatsjes bekijken en natuurlijk van elkaar, de lekker hapjes en de natuur genieten
Of je nu voor korte of langere tijd onze gast bent, jij, je familie en vrienden beleven de tijd van hun leven aan boord van onze klipper De Gulden Belofte.

Prijs voor een zeiluitje met familie en vrienden: dit hangt helemaal van jullie wensen af, kort of lang ,zelf catering of dat wij het verzorgen. Het kan al vanaf €45 p.p. voor een dag

Bel of mail voor  een vrijblijvende offerte.