WEEKEND

Paar dagen uitwaaien op het water

Ben je met een groep van 20 personen of iets minder, en hou je van een beetje luxe, relaxen, samen een stukje actie en gezelligheid. Dan is de Gulden Belofte het schip voor je om lekker een weekendje weg te gaan. .

Zeilen en genieten

Het is af en toe hard werken en daarna kan er weer genoten worden van de hapjes en drankjes. Dit terwijl je lekker op de zitzakken gerelaxt en het water voorbij ziet bruisen. De afwisseling is wat het zo uniek maakt. Samen aan de touwen trekken en genieten van de hapjes, drankjes en het buiten zijn.

Zelf Eten en Drinken verzorgen?


Zelf kokkerellen is het leukste wat er is en hoort er een beetje bij. De keuken is modern en heeft alles wat een chef kok begeerd. Zelfs een Bar met Biertap die iedereen kan gebruiken.
Wij kunnen ook de catering voor jullie doen en dan komt er €80,- p.p. bij, maar dan moeten jullie wel een handje met de afwas meehelpen.

Andere activiteiten:

Voor afwisseling kunnen we tijdens de zeildag altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een drakenbootrace.

Wat wordt onze koers, waar gaan we heen?

Voor afvaart bepalen we samen (‘en-group’) onze doel-haven en zetten onze koers uit. Welke havens zijn haalbaar en leuk en wat willen jullie? Hoorn, Volendam, Edam, Marken, of een combinatie, alles is mogelijk.


Overzicht Standaard Weekend


Tijden: Vrijdagavond 20.00h tot Zondag 16.00h

Prijs: De kosten bij 20 personen worden €150 op basis van zelfverzorging. Wij kunnen voor €80,- pp een heerlijke catering voor jullie verzorgen.

Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg).