Personeelsuitje

De Zeildag: 

Lekker met je collega’s het water op en genieten van een dagje op het water.

Dat kan op aan boord van ons zeilschip De Gulden Belofte. Tijdens het bedrijfsuitje zeilen is genoeg te doen om elkaar op een andere en ontspannen manier te leren kennen en het groepsgevoel te versterken. Je kunt het exclusieve en bijzondere personeelsuitje afsluiten met een borrel en/of diner.

Koers & Dagindeling:

Wij verwelkomen jullie om 10.00h  boord met vers gezette koffie en thee met gesorteerd gebak.  In ons Palaver gaan we met z’n allen bepalen wat we gaan doen: Veel zeilen, weinig zeilen, mooie stadjes en havens bekijken of… een koele duik nemen, alles kan, het is aan jullie.

Al snel gooien we de trossen los. De koers wordt bepaald, de teams worden verdeeld om de zeilen te zetten en we gaan de Gouwzee op richting Marken, langs Volendam en het Markermeer op. 

 

Inspannning & Ontspanning & Genieten:

Natuurlijk hebben we jullie als bemanning nodig om de zeilen te zetten, overstagen te doen en de  zeilen weer op te bergen maar we hebben natuurlijk ook  “fatboys” aan dek liggen om heerlijk in te ontspannen met een lekker glaasje Rose of tapbier.

Catering:

Ontvangst met luxe taart. Lunchbuffet: Bestaande uit een assortiment luxe broodjes, fijne vleeswaren, diverse soorten kaas en verse salades. Hollandse borrelhappen en een schippersbitter. Onbeperkt gebruik van koffie/thee,  onze Hollandse bar met biertap en lekkere wijnen.

Andere activiteiten:

Voor afwisseling kunnen we tijdens de zeildag altijd een activiteit plannen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een draken boot race.

Inschepen:

Onze Thuishaven in Monnickendam. Een ander opstaphaven: Hoorn, Edam of Volendam is natuurlijk ook mogelijk.

Parkeren:

Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.

 


Overzicht Personeelsuitje arrangement :

Prijs: Deze totaal verzorgde zeiltocht kost € 99,- p.p. Voor kleiner groepen zal de prijs iets hoger zijn.

Tijden: 10:00h -18:00h (of anders in overleg).

Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg).