Reacties:

Witte bouw

Witte Bouw b.v. 5 juli 2009

Wij hebben een geweldige zondag op de Gulden Belofte met ons bedrijf gehad. Het was heerlijk weer, alles was perfect verzorgt. Het was ook leuk om zelf de zeilen te hijsen met de groep. De BBQ was super verzorgd. Het was leuk jullie te ontmoeten. en Boeffie ook!! Kortom zeker voor herhaling vatbaar. Wij wensen jullie een top zomer met veel leuke gasten.
Vriendelijke groet van de hele crew van Witte Bouw

default image

Christoph 29 juli 2014

Liebe Ibora, lieber Bertil!
Viel zu schnell sind die wundervollen Tage auf der “Gulden Belofte” vergangen. Unser Ausflug ins Wattenmeer, auf die Insel Terschelling wird mir noch sehr lange in Erinnerung bleiben. Ich hoffe, dass wir uns bald wiedersehen, vielleicht im Winter zum Schifahren in Österreich!
Alles Liebe, weiterhin alles Gute
Christoph
U.i.e.h.W.u.K

Theodoor Gilissen Services 17 mei 2016

Beste Bertil en team,
Hartelijk dank voor een heerlijke zeildag. Een prachtig schip en mooi weer waren perfecte ingrediënten. Mede dankzij jullie gastvrijheid en enthousiasme, het goedverzorgde eten en drinken en de interessante tussenstop is het en zeer geslaagde dag geworden.
Annette namens Theodoor Gilissen Services

Debbie van Beek 20 november 2016

Schipper Bertil is vrolijk en maakt een gezellig praatje met iedereen. Laat ook een ieder die dat wil aan het roer. Veiligheid van iedereen en de boot staat hoog in het vaandel. Er worden goede instructies gegeven en iedereen kan meehelpen met het zeilen. De catering is geweldig. De keuken, hutten, douches en toiletten zijn schoon en fris. De Gulden Belofte maakt zijn Belofte zeker waar! Dank jullie voor het mooie weekend. Groet Debbie

Chris 20 juni 2017

Es war wirklich klasse, die Zeit mit Bertil und Ibora auf dem Boot 
Ich komme gerne wieder!
Vielen Dank für die coole Woche,

Chris

Vermaase Insurance Automation 15 september 2017

Twee schepen, twee teams met een missie en jullie hebben de gasten het naar de zin weten te maken. Iedereen heeft het naar zijn zin heeft gehad, het was gezellig was en de hapjes, drankjes en de BBQ waren tip top in orde. Wat ons allen betreft een zakelijk-uitje welke voor herhaling vatbaar is.
Namens alle collega’s van Vermaase Insurance Automation
CHAPEAUX & SCHEEPSPETJE AF !!

default image

Joke 6 mei 2018

Zeilen op een prachtig sfeervol zeilschip met Bertil en crew bij windkracht 8-9 in één woord geweldig! De gastvrijheid en de goed verzorgde catering door hen hebben voor mij onze teambuilding een frisse boost gegeven en
extra “wind in de zeilen”.
Bedankt Joke

default image

Bas de Nes 7 juni 2018

Een echte aanrader, een zeiltrip met de Gulden Belofte! Gastvrije crew met Ibora en Bertil en een fantastisch mooi afgewerkt schip! Een hele mooie zeilmiddag met een heerlijk Italiaans buffet als afsluiting. Top! Bedankt!

René Barendregt 28 oktober 2018

De Beurtveer weer met de Gulden Belofte gevaren. Zoals voorgaande jaren was ook dit jaar weer fantastisch. Geweldig mooi om te zien hoe snel iedereen met elkaar samenwerkt als een gemotiveerd team. Dit is mede te danken aan de spontaniteit en openheid van Ibora en Bertil. Ik heb genoten.

default image

Michael Hutterer 16 maart 2019

Ahoi Bertil!

Herzlichen Dank für traumhafte Tage mit dir auf See! Es war ein wunderbarer, abwechslungsreicher Törn – ich habe mir viel “mitnehmen” können – nicht nur ein paar Kilo´s mehr auf den Rippen! Unsere Truppe war genial – und du hast uns perfekt gefährt!

Schöne Grüße aus Oberösterreich,

Michael Hutterer