Zeilen Markermeer

Zeilen Markermeer aan boord van een luxe klipper?

In Nederland erop uit trekken: naar de waddeneilanden, allerlei havens van Het ijselmeer aandoen, droogvallen, kampvuur, grillen aan dek zonnen, zwemmen, alles is mogelijk.
Of je nu een  midweek weg wilt of een volle Week Zeilen in gedachten heeft: het kan allemaal met deze traditionele Zeeuwse klipper. Bepaal zelf in welke haven  je op wilt stappen en waar we heen willen zeilen en we laten ons dor de windkracht meevoeren. zoals dat al honderden jaren gebeurt.

Luxe en comfort Het programma van een week zeilen kan geheel naar jullie wensen worden ingevuld. Daarbij zal het u gedurende de vakantie aan boord van het zeilschip aan niets ontbreken. De Gulden Belofte beschikt over veel luxe en comfort en heeft een groot sfeervol dagverblijf. Naast de professionele keuken met bar en biertap is vooral ‘de grote kuip’ een succes. Hier kunt u bijvoorbeeld op het dek gezamenlijk ontspannen op de aanwezige zitkussens.

Historie 
Het zeilschip de Gulden Belofte heeft een interessante historie. Na sinds 1911 dienst te hebben gedaan als vrachtvaarder en later te zijn omgebouwd tot passagiersschip, strandde het schip en werd het verlaten achtergelaten. De Gulden Belofte werd in 2006 echter opnieuw opgebouwd en naar moderne maatstaven ingericht. Een week lang zeilen aan boord van ons zeilschip is dus echt genieten.

Wilt u genieten van een week zeilen op zeilschip Gulden Belofte?

Kijk op onze agenda of we nog vrij zijn en vul  onderstaand formulier in en wij geven je dan vrijblijvend een offerte en optie op de door jouw gekozen week