Bewertungen

Was sagen unsere Kunden?

Twee schepen, twee teams met maar een missie en dat is het de gasten naar de zin weten te maken.

Vanuit betrouwbare bronnen vernomen dat dit gelukt is en dat een ieder het naar zijn zin heeft gehad, dat het gezellig was, dat de hapjes, drankjes en de BBQ tip top in orde waren en natuurlijk niet te vergeten ook de weergoden ons goed gezind waren. Het scheepsspel, zoveel mogelijk spreuken en gezegdes welke met de scheepvaart te maken hadden hebben leuke rivaliteit opgeleverd en nog een heleboel welke we allemaal nog waren vergeten.

Wat ons allen betreft een uitje welke voor herhaling vatbaar is. Wij zullen binnen onze zakelijke en privé kringen jullie solo maar ook als team promoten. CHAPEAUX & SCHEEPSPETJE AF !!! Namens alle collega’s.

Vorig jaar met collega’s een heel weekend op stap geweest op de Gulden Belofte. Dat beviel zo goed, dat we dit jaar terug zijn gekomen. Naast de prachtige entourage van het schip, de prima catering en het genot van het zeilen, is het vooral de relaxte houding van Bertil en Ibora die deze weekenden tot zo’n succes heeft gemaakt. Bertil, Ibora, nogmaals bedankt hiervoor en ik hoop volgend jaar weer van de partij te zijn!

Heel erg bedankt voor de mooie dag, Wij hebben met z´n alle genoten van de zeiltocht op jullie boot. De catering was super en de dag meer dan geslaagd. Prachtig zeilweer en een goede sfeer dat smaakt altijd naar meer.

Bedankt en tot ziens.

Groetjes Christine en alle collega´s

Schipper Bertil is vrolijk en maakt een gezellig praatje met iedereen. Laat ook een ieder die dat wil aan het roer. Met Ibora samen een geweldig op elkaar ingespeeld team. Veiligheid van iedereen en de boot staat hoog in het vaandel. Er worden goede instructies gegeven en iedereen kan meedoen in het varen van de klipper. De catering is geweldig. Nooit een gebrek aan eten en drinken! De keuken, hutten, douches en toiletten zijn schoon en fris. En natuurlijk is het prachtig varen op het IJsselmeer en wordt er op diverse leuke plekken en plaatsen aangelegd. Heerlijk op het water met wind en zon. Ook wanneer het regent en de wind hard waait is het super spannend op het IJsselmeer. De Gulden Belofte maakt zijn Belofte zeker waar!

Liebe Ibora, lieber Bertil, es war wirklich eine tolle Zeit mit Euch auf Eurem wunderschönen Boot. Ich habe die Woche sehr genossen und komme gerne nächste Jahr wieder. Es hat wirklich alles super viel Spass gemacht und ich werde diese Zeit nicht so schnell vergessen !

Tausend Dank für alles

Liebe Ibora, lieber Bertil, liebes Gulden Belofte Team, unser diesjähriger Betriebsausflug am 10.09.2009 auf Eurem wunderschönen Schiff war ein unvergessliches Erlebnis. Uns ist der Abschied nicht leicht gefallen und wir wären gern noch ein bisschen weiter mit Euch gesegelt. Herzlichen Dank!

Lieber Bertil und liebe Ibora, vielen Dank für ein super Weekend!

Es war ein perfektes Wochenende auf einem schönen Schiff, welches mit viel Liebe und Mhe eingerichtet wurde und sehr komfortabel ist. Da habt Ihr einen tollen Job geleistet! Es war für uns und einem wichtigen Kunden von uns ein sehr schönes Teambildungswochenende. Das gemeinsame Segeln und selbst mit Anpacken ist bereits ein richtiger Beitrag zum Teamgeist und Eure offene, freundliche und warme Gastfreundlichkeit hat das Wochenende fïr mich und meinen Kunden zu einem unvergesslichen Wochenende gemacht! Hier braucht man keine teuren und vagen Teambildungsseminare! Segeln fährt direkt zum Ziel und sobald man auf den Klipper steigt, ist man im “Flow”. So einfach kann das sein.

Dann hatten wir auch noch einen Jambü Workshop (Trommeln). Abgesehen davon, dass dieser Spaß gemacht hat, hat der Workshop das Team zusammengeführt und einen unvergesslichen Eindruck hinterlassen.

Vielen Dank und viel Erfolg mit Eurem Unternehmen.

Beste Bertil & Ibora, Wij hebben vorige week met ons team een heerlijke tweedaagse gehad op jullie mooie schip. Jullie gastvrijheid, plezierige coaching, goed verzorgde maaltijden & hapjes en de goede accommodatie hebben daar zeker aan bijgedragen! Nu nog een keer écht zeilen met jullie, want zon was er volop, maar wat weinig wind. Ik zie uit naar alle hens aan dek op De Gulden Belofte.
Dank jullie wel en hopelijk tot ziens.

Wij zijn met collega’s al twee weekenden wezen zijn op de Gulden Belofte van Bertil en Ibora. Het is een goeie combinatie van samen actief bezig zijn, lekker luieren en genieten van het buiten zijn en de heerlijke happen. Bertil en Ibora zijn heel gastvrij en kanjers in organiseren. Abslute aanrader!!

Heey Bertil, Joeri und Boefje =) ich träume seit unserer Abfahrt vom Segeln. Es war ein wunderschöner Urlaub!
Ich vermisse euch und freue mich auf nächstes Jahr. Hoffentlich kann ich wieder mitfahren.

Liebe Grüße,

Ahoy, We hebben samen gelachen, gehuild en gewerkt. Kortom het was waanzinnig. De verhalen van pijn, vermoeidheid en andere zaken zijn mij geheel onbekend. (watjes). Maaar ik heb een andere klacht nl; Een soort van pijn in mijn lichaam.

Ik heb daarop div. zelfhulpforums en de huisartsenpost geraadpleegd en ben tot de volgende conclusie gekomen. Het is heimwee, naar jullie, het zeilen en het schip. Er is mij duidelijk gemaakt dat dit zal slijten maar ik ben bang dat dit niet zomaar over is. Het grootste gevaar op herhaling van de symptomen is bij herhaling van deze belevenis. Hierop is maar 1 conclusie mogelijk.

Tot de volgende beurtveer.

Zeilen op een prachtig sfeervol zeilschip met Bertil en Ibora bij windkracht 8-9 in één woord geweldig! De gastvrijheid en de goed verzorgde catering door hen hebben voor mij onze teambuilding een frisse boost gegeven en
extra “wind in de zeilen”. Bedankt.

Het was een heerlijke ervaring. Zeilen op zo’n mooie tweemaster. Een goede afwisseling tussen luieren en in de touwen hangen. Ook binnen was er zat ruimte en ziet alles er mooi uit. Bertil en Ibora zijn een prima gastheer en gastvrouw en houden rekening met alle wensen ! Wij hebben echt genoten, terwijl het weer niet eens geweldig was. Ik ga dit veel mensen aanraden. De vuurtoren van Marken bekijken was een prachtige afsluiter !

Hé Bikkels, hier eindelijk een berichtje vanuit Enkhuizen.

Eindelijk onder de stapel wol gekomen waar we de laatste dagen aan het bijkomen waren van de geweldige week die we met jullie beleeft hebben.
Voor ons was het ook de eerste keer dat we met de beurveer mee hebben gedaan, maar zeker geïnfecteerd met het wel befaamde Beurtveer virus, waarschijnlijk net zo erg als de Mexicaanse virus alleen hier kom je niet meer vanaf.

Wij zijn volgend jaar zeker weer zo gek om met deze waanzinnige groep mensen, deze waanzinnige belevenis weer te beleven. Groetjes en tot volgend jaar en anders tot snel,

Ik vond het echt super op de boot, en eigenlijk wou ik nog veel langer op de boot blijven.Ik hoop dat ik nog een keer kan komen.Ik vond het leuk dat ik de boot mocht besturen en dat ik bij allemaal dingen kon mee helpen ook de vuurtoren was leuk.

Beste Bertil en Ibora, Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie gastvrijheid en het erg leuke weekend!!! Ik ben blij dat we gebruik hebben kunnen maken van jullie super goed uitgeruste schip.

Lieber Bertil, liebe Ibora und Boefje. Ich wollte mich nochmal für den abenteuerlichen und schönen Urlaub auf der Gulden Belofte bedanken!
Es war ein wundervoller Urlaub, und ich würde diese Tour nochmal wiederholen, aber nur auf der Gulden Belofte! ?
..Hoffe es hat euch genau so gut gefallen wie mir! ?

Liebe Grüße

Hay Bertil en Ibora, Wij hebben een geweldige zondag gehad 5 juli 2009. Het was al feest in Monnickendam dus bij het aanlopen naar de Klipper kwamen we al aardig in de stemming. Het was heerlijk weer, alles was perfect verzorgt. Alleen de WIND bleef een beetje uit. Gelukkig konden we een rondje met de reddingsboot, dat was verfrissend. Later nog even zelf dobberen in het water en toen de bbq. Het was ook leuk om zelf de zeilen te hijsen met de groep. Het was leuk jullie te ontmoeten. en Boeffie ook!! Kortom zeker voor herhaling vatbaar. Wij wensen jullie een top zomer met veel leuke gasten. Doei…

Liebe Ibora, lieber Bertil, 3 Tage mit Euch an Bord der Gulden Belofte wirken immer noch nach! Ihr habt es zu einem einmaligen Erlebnis gemacht durch Eure vorzügliche Bewirtung (vielen Dank an Rosalie!), perfekte Organisation und einfach durch Eure nette, sympathische Art und Ausstrahlung! Hier nur einige Stimmen: “Das war der coolste Urlaub, den wir je gemacht haben”, “…wie 1,5 Wochen Urlaub”, “Das war die schönste Hochzeitsfeier, die ich je erlebt habe!” Dem können wir nichts mehr hinzufügen! Es war einfach großartig!! Vielen Dank dafür!

Beste Ibora en Bertil, Wat een beleving was het om met jullie mee te mogen zeilen afgelopen pinksterweekend!! De wind in mijn haren, de zon in het m’n gezicht en heerlijk genieten op het water of zelfs op het wad!! Het vastlopen mocht dan misschien per ongeluk gegaan zijn, maar ik had het niet willen missen! Zo heb ik kunnen genieten van een fantastische zonsondergang en zonsopkomst. En wat hebben we gelachen, echt ons humeur kon niet stuk! Beter kan toch haast niet!?

Uiteraard was er naast de nodige ontspanning ook genoeg inspanning; zeilen hijsen, opvouwen, afdekken, bagstaggen vastmaken en weer losmaken..noem maar op..allemaal even leuk!! Ik heb de deining van de zee nog in mijn benen, maar vind het een fijne herinnering aan dit weekend!
Wie weet tot volgend jaar en misschien halen we Terschelling dan wel ?

Nogmaals bedankt voor dit fantastische avontuur, de gastvrijheid en jullie gezelligheid!