Unieke locatie voor trainingen en seminars

Mooier en unieker kan het niet

De stevige bries aan dek van De Gulden Belofte zorgt voor een fris hoofd en spetterende brainstormsessies tijdens het seminar of de training. Doordat je op het water bent vergeet je al snel de dagelijkse sleur. Prima voor het volgen van een training of seminar want door de zon, de wind en het water krijg je ruimte in je hoofd waardoor je veel meer openstaat voor nieuwe kennis.

Trainingslocatie

Toen Bertil De Gulden Belofte in 2006 opnieuw opbouwde koos hij voor een inrichting die een combinatie is van gevoel voor traditie, stijl en comfort. Het interieur is ruimtelijk en licht en luxe staat hoog in het vaandel. Deze entourage maakt van De Gulden Belofte dan ook een unieke locatie voor trainingen en seminars.

Het dagverblijf van De Gulden Belofte is ruim. Je kunt er dan ook met gemak trainingen en workshops doen. Beamer, Stereo, Fly-over zijn aan boord.

Overnachting

Ook meerdaagse trainingen en seminars zijn mogelijk. Aan boord van het schip zijn twee en twintig slaapplaatsen en negen hutten. Iedere hut heeft toegang tot een douche en toilet.  

Catering

De catering zal naar wens verzorgt worden, zowel onderweg, voor anker of in de haven. Tijdens de trainingsdag is er onbeperkt koffie en thee en vruchtensappen. ’s Middags gaat de bar open. Afhankelijk van de wensen kan er een all-in prijs voor de drankjes afgesproken worden. ’s Middags zijn er borrelhapjes en ’s avonds is er een heerlijk diner.

De thuishaven vlakbij Amsterdam

Op slechts 15 autominuten van Amsterdam vind je het plaatsje Monnickendam, de thuishaven van de Gulden Belofte. De eeuwenoude havenplaats heeft een rijke traditie.

Parkeren is gratis en kan vlak bij het schip.

Aan alles wordt gedacht zodat jullie je Vergader-brainstorm-trainings-programma in alle aandacht kunnen doen.


Overzicht arrangement Trainingen en Seminars:

Prijs: Deze totaal verzorgde zeiltocht kost € 99,- p.p. Voor kleiner groepen zal de prijs iets hoger zijn.

Tijden: 10:00h -18:00h (of anders in overleg). Overnachten kan natuurlijk ook

Inschepen: Monnickendam (andere opstap-plaats in overleg).