Bedrijfsuitje zeiltocht

Bijpraten en ontspannen

Tijdens het bedrijfsuitje zeiltocht hebben we jullie als bemanning nodig om de zeilen te zetten, overstag te gaan en de zeilen weer op te bergen. Maar er is vooral ruimte om heerlijk aan dek te ontspannen. Bij te praten met die collega die je de laatste tijd alleen via Zoom gezien en gesproken hebt. De kans om in een relaxte omgeving nog eens samen naar de bedrijfskoers te kijken. Vol energie en gemotiveerd weer een nieuwe periode in te gaan. Een frisse start. En natuurlijk de kans om mooi materiaal te schieten voor jullie social media kanalen!

Zeilarrangement ‘Basic’

We verwachten iedereen om 10.00 uur voor het welkomstwoord, met koffie & thee met gebak. Daarna gaan de trossen los en hijsen we de zeilen voor een geweldige dag op het water. Onderweg serveren we een overheerlijke lunch met warme broodjes en later in de middag borrelhappen. Om 17.00 uur leggen we weer aan.
Prijs € 99,00 per persoon (op basis van 25 personen)

Zeilarrangement ‘Compleet’

Bij dit arrangement vullen we de ‘Basic’ variant aan met een BBQ of Italiaans buffet. Afhankelijk van het weer kunnen we voor anker gaan. Terwijl jullie van het dessert genieten varen we dan naar de haven terug. We zorgen ervoor dat iedereen om 19.00 uur voldaan de loopplank af kan.
Prijs € 125,00 per persoon (op basis van 25 personen)

Zeilarrangement ‘De Luxe’

Met zeilarrangement ‘De Luxe’ gaan we nóg een stapje verder. Wij serveren verse zalm, prosecco, diverse tapas en een “Grand Dessert”.
Prijs € 145,00 per persoon (op basis van 25 personen)