Familiedag zeiltocht

Een heerlijk samenzijn

Hoe fijn is het om de complete familie weer te zien na de lockdown periodes van afgelopen tijd. Elkaar in de ogen te kunnen kijken en voelen zonder scherm ertussen. Samen de zeilen hijsen, gezellig eten, elkaars verhalen horen. Terwijl je geniet van de rust en ruimte om je heen. Even de tijd aan jezelf en je familie. Een waardevolle dag om nooit te vergeten. Voor jong en oud, ervaren of onervaren. Het maakt de bemanning van de Gulden Belofte niet uit, zij zorgen voor die onvergetelijke familiedag zeiltocht op het water.

Zeilarrangement ‘Basic’

We verwachten iedereen om 10.00 uur voor het welkomstwoord, met koffie & thee met gebak. Daarna gaan de trossen los en hijsen we de zeilen voor een geweldige dag op het water. Onderweg serveren we een overheerlijke lunch met warme broodjes en later in de middag borrelhappen. Om 17.00 uur leggen we weer aan.
Prijs € 99,00 per persoon (op basis van 25 personen)

Zeilarrangement ‘Compleet’

Bij dit arrangement vullen we de ‘Basic’ variant aan met een BBQ of Italiaans buffet. Afhankelijk van het weer kunnen we voor anker gaan. Terwijl jullie van het dessert genieten varen we dan naar de haven terug. We zorgen ervoor dat iedereen om 19.00 uur voldaan de loopplank af kan.
Prijs € 125,00 per persoon (op basis van 25 personen)

Zeilarrangement ‘De Luxe’

Met zeilarrangement ‘De Luxe’ gaan we nóg een stapje verder. Wij serveren verse zalm, prosecco, diverse tapas en een “Grand Dessert”.
Prijs € 145,00 per persoon (op basis van 25 personen)