Vriendendag zeiltocht

Pret maken en genieten

Ja! Gaan je beste vrienden binnenkort trouwen? Op zoek naar een geschikte locatie om dat vrijgezellenfeest tot een mega succes te maken? Welkom aan boord. We maken er een feestje van. Of gewoon veel te lang die studievrienden niet gezien? Het jaarlijkse uitje van de sportvereniging organiseren? Bertil en zijn bemanning weten er altijd weer een dag van te maken waar je met veel plezier en een glimlach op je gezicht op terug kunt kijken. En natuurlijk kun je van deze vrienden zeiltocht ook een weekend maken…

Zeilarrangement ‘Basic’

We verwachten iedereen om 10.00 uur voor het welkomstwoord, met koffie & thee met gebak. Daarna gaan de trossen los en hijsen we de zeilen voor een geweldige dag op het water. Onderweg serveren we een overheerlijke lunch met warme broodjes en later in de middag borrelhappen. Om 17.00 uur leggen we weer aan.
Prijs € 99,00 per persoon (op basis van 25 personen)

Zeilarrangement ‘Compleet’

Bij dit arrangement vullen we de ‘Basic’ variant aan met een BBQ of Italiaans buffet. Afhankelijk van het weer kunnen we voor anker gaan. Terwijl jullie van het dessert genieten varen we dan naar de haven terug. We zorgen ervoor dat iedereen om 19.00 uur voldaan de loopplank af kan.
Prijs € 125,00 per persoon (op basis van 25 personen)

Zeilarrangement ‘De Luxe’

Met zeilarrangement ‘De Luxe’ gaan we nóg een stapje verder. Wij serveren verse zalm, prosecco, diverse tapas en een “Grand Dessert”.
Prijs € 145,00 per persoon (op basis van 25 personen)