Teambuilding zeiltocht

Zet alle zeilen bij

Onze taal kent veel gezegden die aan de scheepvaart ontleend zijn. Denk aan ‘een koers uitzetten’, ‘met volle kracht vooruit’ en ‘alle zeilen bijzetten’. Samenwerken, het nemen van verantwoordelijkheden, het correct uitvoeren van opdrachten, vindingrijkheid, communiceren, creativiteit en flexibiliteit zijn vereisten en sleutelwoorden, zowel aan boord als aan de wal. En op de werkvloer! Deze vereisten komen tijdens het varen spelenderwijs aan bod; 400 vierkante meter zeil trek je immers niet alleen omhoog! We gaan tijdens deze teambuilding zeiltocht op een praktische manier aan de slag om inzicht te krijgen in de kwaliteiten van het team.

Samen zorgen we ervoor dat het schip deze dag de juiste koers vaart. De andere omgeving, de voor iedereen gelijke omstandigheden en actieve werkvormen zijn altijd goed voor het verstevigen van de onderlinge band en het bevorderen van de samenwerking. Een dag teambuilden aan boord van de Gulden Belofte is dan ook méér dan zomaar een dag werken aan je team. Je bouwt je team, en benut ieders talent.

Programma:

  • 10:00 uur: Ontvangst met verse koffie & thee met appelgebak
  • 11:00 uur: Palaver – we bespreken het gezamenlijke doel, bepalen de koers en stellen de teams samen
  • 12:30 uur: Lunchbuffet
  • 13:30 uur: Tijd voor de teamsessies en zeilen
  • 16:00 uur: Eventueel extra activiteit (zie ‘Extra’s)
  • 18:00 uur: Eten bereiden en dineren
  • 19:00 uur: Koffie & thee
  • 20:00 uur: Als afsluiting een toast op een inspirerende dag samenwerken

Catering

Ontvangst met luxe taart. Lunchbuffet, bestaande uit een assortiment luxe broodjes, fijne vleeswaren, diverse soorten kaas en verse salades. Hollandse borrelhappen en een schippersbitter. Onbeperkt gebruik van koffie & thee, onze Hollandse bar met biertap en lekkere wijnen. Hapjes in de middag en een overheerlijke BBQ als afsluiting.

Tijden: 10:00 uur – 20:00 uur (of anders in overleg)
Prijs: € 135,00 per persoon (op basis van 20 personen, volledig verzorgd)