IJsselmeer Zeilen

Een dag, week of weekend IJsselmeer Zeilen

IJsselmeer Zeilen

Wil je een dagtocht met je bedrijf varen of een Vakantie vieren in eigen land? Dit kan allemaal. Ons land heeft heel wat prachtige plekjes en hoe kun je die beter ontdekken dan aan boord van onze klipper. Even uit de sleur, met je hoofd in weer en wind staan. Zonnen aan dek, genieten van een heerlijk bed in je luxe hut of warme kooi. Verwend worden en genieten van eersteklas catering of dit zelf doen. Wat wil je nog meer!

Welke meerdaagse zeiltochten zijn er mogelijk?

Zwemmen op het Ijselmeer

Voor hoeveel dagen je voor je zeilvakantie ook bij ons aan boord stapt, je slaapt afwisselend in groene natuurgebieden waar we knusse kampvuren maken en in mooie, gezellige havens. Mogelijkheden genoeg dus om van alles te ondernemen.

De vijfdaagse zeiltocht:

Wanneer je kiest voor een vijfdaagse zeilvakantie kunnen we Texel goed halen vanuit onze thuishaven Monnickendam. De Waddenzee ligt letterlijk aan onze voeten. Je kunt havens en steden bezichtigen, zwemmen, naar de disco, fietsen, uitrusten en zonnen aan dek, alles is mogelijk. De midweektochten beginnen op maandag 10.00 uur en eindigen vrijdag om 16.00 uur. Dat is nog eens uitgerust aan je weekend beginnen!

De zevendaagse zeiltocht:

Terschelling en waddenzee

Kies je voor de zevendaagse zeilvakantie dan zijn er een paar opties. –       We doen Terschelling en Vlieland aan en vallen tussendoor droog op de zeebodem. – We zeilen vanaf de Waddenzee dwars door het prachtige Friesland naar Stavoren. Vanaf daar kunnen we verder het IJsselmeer en het Markermeer verkennen en bezeilen. –  We passen een tocht in naar Amsterdam en bezoeken halverwege het verdedigingsfort Pampus. Welke vakantiemogelijkheid je ook kiest, een zeilvakantie in Nederland is een geweldige ervaring wanneer je aan boord stapt van De Gulden Belofte. Je komt als herboren terug, met veel verhalen en belevenissen. Want waar anders dan op een zeilvakantie in Nederland kun je:

  • Overnachten op zee, of voor anker in een haven.
  • Fietsen, steden zien, van de natuur genieten, uitgaan, zwemmen, strand, eten, maar vooral zeilen.

Nederland vanaf het water op klipper De Gulden Belofte: een unieke zeilvakantie die je niet mag missen.  

Wij hebben zo veel moois in Nederland.

Als je buiten de grote stad komt sta je in een geweldig groen landschap met veel water en hele leuke dorpjes en havens. Friesland is ook zo’n mooi gebied waar je met onze Klipper doorheen kan trekken. Als we de beslissing nemen om een tour door Friesland te maken, kunnen we over alle meren van het Skutsjesielen varen. Met je Familie of vrienden samen er tussenuit. Kom aan boord en we gaan is kijken of we de Friesland tour helemaal kunnen zeilen. Jullie zijn de bemanning en zullen het schip goed leren kennen. Zeilen Friesland en IJsselmeer Zeilen.

Vol Energie

Relaxen en zeilen

Ik kan je verzekeren dat na deze 4 volle dagen je boordevol energie en totaal ontspannen terug komt. Het schip is deze periode even jullie thuis. We hebben alles bij ons. Samen bepalen we: Wanneer, hoelang en waarheen we gaan zeilen. Natuurlijk is er ook tijd om te zwemmen en verschillende havenplaatsen te zien. We maken een combinatie van al het goede wat we kunnen vinden: Zeilen, golven, kampvuur, mooie havens en stadjes en misschien wel overnachten midden in de natuur op het Heegermeer en slapen onder de sterren.

Eten & Drinken:

Neem allemaal lekkere ingrediënten mee en het wordt absoluut een feest.
De prijs is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken en kommaliewant.

Andere activiteiten:

Voor afwisseling kunnen we tijdens de zeildag altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een drakenbootrace.

Dagindeling Zeilen Friesland en IJsselmeer Zeilen:
20:00 uur Zondag ontvangst.
09:00 uur Vrijdag uitschepen.

Prijs: De prijs hangt van de door jullie gekozen tijdsduur. 5 dagen zeilen kan al vanaf 170 Euro p.p.

Bel of mail  geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden en de prijs.