Fietsen en Zeilen

Racefietsen met je eigen ploeg Totaal verzorgd…..

racefiets tocht

Een weekend, midweek of week Fietsen door Nederland. De lekkerste gerechten en je eigen accommodatie op een luxe klipper en dan nog je eigen gids en trainer mee…. Dat wil toch elke fietser

Accomodatie: Luxe klipper

zeilen mooi weer

Jullie thuisbasis is de Gulden Belofte. Een luxe klipper met ruim dagverblijf, luxe cabines met toegang tot douch en toilet en een groot dek met loungekussens en een ruime salon met een bar en kombuis. Na of voor het Fietsen gaan we een stuk zeilen. met z’n allen staat het zeil er zo op en kunnen we een keuze maken naar welke haven we toegaan. Elke avond weer een andere haven. I

Verzorging en Training, Vol Pension

zeilen en gebak


Bertil de eigenaar en schipper is een verfent sportman. Schaatsen, fietsen en skeeleren doet hij bijna elke dag. Sportvoeding is zijn specialiteit en en na 15 jaar zeilen weet hij bij elke haven wel een leuke route om te fietsen.
Jullie hebbeneen total verzorging. Lekker ontbijt, Lunch en na het fietsen staat er een goed en uitgebreid diner klaar om weer aan te sterken. ‘s Avonds een drankje in jullie eigen Salon of passagieren in het stadje en een terrasje pikken.
Kortom: Jullie Gids, Trainings-programmas op maat, vol pension, sportvoeding en zelfs jullie voedingsbidon voor onderweg wordt verzorgd, Dat wil toch elke wielrenner.

Programma: Fietsen, Zeilen en gezellige Havens


Na het luxe ontbijt hebben we een palaver (bespreking wat onze koers wordt deze dag) Gaan we eerst fietsen? Of eerst een stukje zeilen?
Hoe ver, Hoe hard, welk schema hangt af van de wensen en kunnen van de groep. Het Zeilen is ook een stukje inspanning en ontspanning. Jullie zijn de bemanning en als we samen de zeilen gezet hebben scheren we over het water op naar de volgende bestemming.
Het kan ook zijn dat de groep een hele grote ronde wilt doen, dan varen we het schip naar de volgende haven en dan zien we jullie daar en staat er een hapje en een drankje klaar. (alles is mogelijk)

Wanneer en met Wie?

tijdrit racefietsen


Stel je eigen groep samen (tot 18 personen) en kijk op onze agenda voor een datum. We hebben een standaard weekend arrangement, maar we kunnen ook een lang weekend of midweek voor jullie organiseren.
We hebben alles aan boord, dus alleen je fiets & fietskleding is noodzakelijk.
Reparatie afdeling, fietspomp en evt onderdelen zijn aan boord.

Inschepen en thuishaven:

monnickendam

Onze thuishaven is Monnickendam. Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.


Overzicht arrangement Fietsen en Zeilen

Prijs: Een totaal verzorgde Weekend kost € 250,- p.p. Voor kleiner groep zal de prijs iets hoger zijn.
Een volledige verzorgde midweek van 4 dagen kost € 440,- p.p.

AANBIEDING: Midweek (4 dg.) April en Mei € 399,- euro p.p

Tijden: Weekend: Vrijdagavond 20.00h tot zondag 16.00h
Midweek: Maandag 10.0h tot Donderdag 16.00h

Andere Perioden zijn ook mogelijk, kijk op de agenda en stuur een mailtje en wij maken graag een gepaste offerte voor je
Aangeboden prijzen zijn op basis van een groepsgrote van min. 18 pers.

Aanmelden: via de mail info@guldenbelofte.nl
of per telefoon +31621235969
of per contacformulier