Dagtocht Zeilen, Lunch en Borrel (€99)

 

dagtocht zeilenDagtocht Zeilen volledig verzorgd op het water: 

Even  weg uit de hectiek,  een dagtocht zeilen en uitwaaien aan boord van De Gulden Belofte. Of het nu een bedrijfsuitje is met collega’s, een familiefeest of een groepsuitje met vrienden, met zeilen doe je iets actiefs en daardoor krijgt het dagje uit een hele bijzondere invulling.

Na het palaver (welkomstpraatje van de schipper)  aan boord bepalen we samen de koers en we maken jullie onderdeel van de bemanning en wegwijs over het hele schip. We trekken de zeilen omhoog en zeilen het IJsselmeer over.  Natuurlijk hebben we ook goede stuurmannen nodig dus wie biedt zich aan om 30 meter schip te sturen.  Met een hapje en een drankje en je gezicht in de zon en wind is het ontspannen en genieten.

Eten & Drinken:
Ontvangst met luxe taart, lunchbuffet, bestaande uit een assortiment luxe broodjes, fijne vleeswaren, diverse soorten kaas  en verse salades. Hollandse borrelhappen en onbeperkt gebruik van onze Hollandse bar met biertap en goddelijke wijnen.

Koers:
We varen vanaf Monnickendam, zeilen  de Gouwzee uit en varen langs Marken en Volendam het IJselmeer op.
Wilt u een ander opstaphaven, Hoorn, Edam, Volendam dan kan dat natuurlijk. Vanuit deze plaatsjes is het ook mooi varen.

Parkeren:
Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren,  het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.

Overzicht arrangement dagtocht zeilen:

Prijs: Deze totaal verzorgde zeiltocht kost 99 euro pp, voor kleiner groepen zal de prijs iets hoger zijn
Tijden: 10.00h -18.00h (of anders in overleg)
Inschepen: Monnickendam ( andere opstap-plaats in overleg)