Overnachten en Dagje Zeilen (€98)

Overnachten en Dagje Zeilen, achterdekMet je Familie of vrienden: overnachten en Dagje Zeilen.

In de avonds inschepen en dan met z’n allen rond de tafel, eten, drinken, praten, een spel spelen, aan dek loungen in de grote ‘fatboys’ , feesten of de stad ingaan om de kroegjes te verkennen. Het is aan jullie.

De volgende ochtend hebben we na het ontbijt met z’n allen het palaver over hoe en waar we heen zeilen, hoe staat de wind, wat ons doel wordt en wie bemand welke positie aan dek. Met z’n allen de handen uit de mouwen steken. Samen de zeilen hijsen en de schoten bedienen, samenwerken op dek en met z’n allen kokerellen om zo informeel een dag heerlijk op het water door te brengen. Mooie kan het niet. Dit is waar het eigenlijk om gaat in het leven. Samen gezelligheid, buiten zijn, ontspanning en genieten. 

Overnachten en Dagje Zeilen, zwemmen

Eten & Drinken:

Neem allemaal lekkere ingrediënten mee en het word absoluut een feest

Koers:
We varen vanaf Monnickendam en zeilen de Gouwzee uit. We varen langs Marken en Volendam het IJsselmeer op. Wilt u een ander opstaphaven: Hoorn, Edam of Volendam. Dan kan dat natuurlijk. Vanuit deze plaatsjes is het ook mooi varen.

Overnachten en Dagje Zeilen, zeilen

Parkeren:
Aan de Haringburgwal in Monnickendam kan u voor het schip gratis parkeren. Het openbaar vervoer doet er vanaf Amsterdam 15 minuten over.

Dagindeling overnachten en dagje zeilen:
20:00 uur: Ontvangst.
10:00-18:00 uur: Waar gaan we heen varen? Aan jullie de keus.
17:00 uur: Uitschepen.

Neem direct contact op!