Teambuilding Dag (€135)

Teambuilding Dag, opdoekenTeambuilding Dag, zeilen op het IJsselmeer.

Onze taal kent veel gezegden die aan de scheepvaart ontleend zijn, zoals een koers uitzetten, met volle kracht vooruit en alle zeilen bijzetten. Het samenwerken, het nemen van verantwoordelijkheden, het correct uitvoeren van opdrachten, vindingrijkheid, creativiteit en flexibiliteit  zijn vereisten en sleutelwoorden, zowel aan boord als aan de wal. Het mooie aan boord  van een zeilklipper is dat deze eigenschappen spelenderwijs aan de orde komen, want immers 400 vierkante meter zeil kun je niet alleen omhoog trekken.

Bij zeilen gaat het om samenwerken, inspelen op de steeds wisselende omgevingsfactoren en effectieve, duidelijke communicatie. Onmisbare kwaliteiten wanneer u de wind in de zeilen krijgt, zowel aan dek als op de werkvloer! In dit programma van Teambuiling dag gaan we vooral op een praktische basis aan de slag om daarbij inzicht te krijgen in de kwaliteiten van het team.

Programma teambuildings arrangement:

Dit specifieke teambuildings arrangement is een samenspel van deelnemers, trainers, crew en schip. Voorafgaand aan de sessie vindt een intakegesprek plaats om het programma op uw trainingsbehoeften aan te kunnen sturen.

Teambuilding Dag, drakenbootMogelijkheden

Naast het zeilen en mogelijke workshops op het schip, kunnen wij ook zorgen voor aanvullende outdoor evenementen, waaronder:

Verdedigingsbolwerk Pampus: Survival training en rondtocht op het eiland Pampus.
Drakenboot race: waarbij de deelnemers in teamverband een wedstrijd tegen elkaar opnemen.

Teambuilding Dag, rib

Rib/ speedboot tour: waarbij de deelnemers op hoge snelheid het IJsselmeer op gaan, sensatie en adrenaline
Paard van Marken: Een professioneel team verzorgt sport en spel op de stranden van de vuurtoren op Marken.
Spectaculair**** De Vuurloop: maak het onmogelijke mogelijk en loop met je blote voeten over hete kolen (voor meer informatie www.vuurloop.nl)

Teambuilding Dag, wedstrijd

Officiële wedstrijden:

Ieder jaar vinden er in Nederland diverse officiële wedstrijden plaats, zoals de prestigieuze Waddenrace, de Klipperrace, Race om de Noord, Muider Hardzeildagen en de Pieperrace. Ook hieraan kunt u met uw eigen gezelschap deelnemen. De ‘Gulden Belofte’ is een goede, snelle en comfortabele zeiler. Vaar mee en maak deel uit van het winnende team!!

Prijs:  De prijs voor deze dag is op aanvraag ivm de kosten van de elementen die je ingevuld wilt hebben. Mail of bel voor een vrijblijvende offerte