Waddenzee Weekend Zeilen (€195)


Waddenzee Weekend Zeilen Arrangement:

Met je groep, gezelschap of relaties vrijdagavond in Den oever inschepen. Gelijk achter de kademuur van de haven ligt de Waddenzee. Als het eb is dan zou ik gelijk de kans waarnemen om een ommetje op de zeebodem te gaan lopen. Je kan een paar km over de zeebodem richting het Westen lopen. Laat wel je nette schoenen aan boord.

Waddenzee Weekend Zeilen, voltuigDroogvallen ?!?

’s Avonds na het diner houden we Palaver. We gaan met z’n allen rond de tafel en bekijken hoe het tij valt en dus hoe laat we ’s morgens of misschien wel  ‘s nachts uit moeten varen. Na afvaart zetten we koers naar een mooie bank om daar droog te vallen. Als we vast gevaren zijn is het wachten tot het helemaal eb is zodat we de plaat kunnen verkennen. Lopen op de zeebodem is echt een belevenis. Let er op dat we de zeehonden niet storen!

Volle dag zeilen

Na een uurtje of 6 komen we weer los en zetten zeil naar Texel. Texel met al zijn mogelijkheden ligt voor jullie open. De volgende dag maken we er een lange zeildag van om uiteindelijk weer ergens in Noord Holland vast te knopen. Het Wad blijft een mooie en uniek belevenis en is een must als je het nog niet gedaan hebt.

Eten & Drinken Waddenzee Weekend Zeilen :
De prijs is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken en kommaliewant.
Neem genoeg en lekkere foerage mee want je weet echt niet wanneer we land zullen zien, en scheurbuik is niet meer van deze tijd.

Waddenzee Weekend Zeilen, horizon

** Aanrader: Dit weekend kunnen wij ook helemaal verzorgen. De totaal prijs komt dan op €280,- p.p. uit.

Koers: Vanuit de visserijhaven in Den oever naar een zandbank en verder door naar Oudeschild op Texel. Zondag weer terug naar het vastenland.

Parkeren Waddenzee Weekend Zeilen : In de vissershaven van Den Oever kan u voor het schip gratis parkeren