Weekend Teambuilding (€150)

Weekend Teambuilding op een klipper van 120 ton 

met 450 vierkante meter zeil zijn 4 handen op 1 buik.
Het kan niet anders. Je zal moeten samenwerken. Vanaf windkracht 4 zal je met 4 man aan de grootschoot moeten trekken en bij elke beaufort meer heb je telkens  2 man meer nodig. En dat is pas 1 zeiltje. We zeilen standaard met 5 zeilen. Het mooie van ons Zeeuwse Klipper is dat je kan teambuilden in luxe.

Hard Werken & Genieten

Het is af en toe hard werken en daarna kan er weer genoten worden van de hapjes en drankjes. Dit terwijl je lekker op de zitzakken gerelaxt en het water voorbij ziet bruisen. De afwisseling is wat het zo uniek maakt. Samen aan de touwen trekken,

samen loungen, eten, lachen en genieten. Om  het team hechter te krijgen hebben we  ook verschillende aan de zeevaart gerelateerde quizzen waarbij de groep samen moet werken om als winnaar uit de strijd te komen.

Eten & Drinken:
Jullie mogen alles gebruiken wat er in de kombuis aanwezig is. De keuken heeft alles wat je hartje begeerd. Wij kunnen indien gewenst  ook de catering voor jullie doen en dan komt er €80,- p.p. bij, maar dan moeten jullie wel een handje met de afwas meehelpen.


Andere activiteiten:

Voor afwisseling kunnen we tijdens de zeildag altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een drakenbootrace.

Koers:

Voor afvaart bepalen we samen (‘en-group’) onze doel-haven en zetten onze koers uit. Hijsen de zeilen en varen het ruime water op.

Prijs weekend teambuilding : De kosten bij 20 personen worden €150 op basis van zelfverzorging. Wij kunnen voor €80,- pp een heerlijke catering voor jullie verzorgen.