Zeilen Friesland en IJsselmeer (€170)

Zeilen Friesland en IJsselmeer: Wij hebben zo veel moois in Nederland.

Als je buiten de grote stad komt sta je in een geweldig groen landschap met veel water en hele leuke dorpjes en havens. Friesland is ook zo’n mooi gebied waar je met onze Klipper doorheen kan trekken. Als we de beslissing nemen om een tour door Friesland te maken, kunnen we over alle meren van het Skutsjesielen varen. Met je Familie of vrienden samen er tussenuit. Kom aan boord en we gaan is kijken of we de Friesland tour helemaal kunnen zeilen. Jullie zijn de bemanning en zullen het schip goed leren kennen. Zeilen Friesland en IJsselmeer.

Zeilen Friesland en IJsselmeer, oostvaardersplas, schipVol Energie

Ik kan je verzekeren dat na deze 4 volle dagen je boordevol energie en totaal ontspannen terug komt. Het schip is deze periode even jullie thuis. We hebben alles bij ons. Samen bepalen we: Wanneer, hoelang en waarheen we gaan zeilen. Natuurlijk is er ook tijd om te zwemmen en verschillende havenplaatsen te zien. We maken een combinatie van al het goede wat we kunnen vinden: Zeilen, golven, kampvuur, mooie havens en stadjes en misschien wel overnachten midden in de natuur op het Heegermeer en slapen onder de sterren.

Eten & Drinken: Neem allemaal lekkere ingrediënten mee en het wordt absoluut een feest.
De prijs is gebaseerd op zelfverzorging inclusief gebruik van keuken en kommaliewant.

Andere activiteiten: Voor afwisseling kunnen we tijdens de zeildag altijd een activiteit planen: Een rondleiding in een leuke havenplaats, met een speedboot over de golven varen, een muziekworkshop of een drakenbootrace.

Dagindeling Zeilen Friesland en IJsselmeer:
20:00 uur Zondag ontvangst.
09:00 uur Vrijdag uitschepen.

Prijs: De prijs hangt van de door jullie gekozen tijdsduur. 5 dagen zeilen kan al vanaf 170 Euro p.p.

Bel of mail  geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden en de prijs.