Zeilen Grote Groepen

Grote groepen zeilen, Tijd voor het team!

grote groepen zeilenSamen met uw collega’s een dagje er op uit. Even geen werkoverleg en volle e-mailboxen, maar samen uitwaaien aan boord van een traditioneel zeilschip.

Zeilen brengt u vrijheid. Om fysiek in actie te komen of om juist in rust te genieten. Het bezorgt u ook een vrijheid van geest die sommige zaken gemakkelijker bespreekbaar maakt. Een andere toon, een andere invalshoek of meer humor. Elkaar beter of anders leren kennen. Uw medewerkers bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. De neuzen weer dezelfde kant op krijgen.  Wilt u een dag zeilen met een grote groep van meer dan 50 deelnemers? Wij kunnen voor u meerdere schepen inzetten.

Grote Groepen Zeilen en Wedstrijdje zeilen

De schepen kunnen zoveel mogelijk samen opvaren en zelfs een wedstrijd met elkaar zeilen. Voor een wedstrijdje zeilen hebben de bemanningsleden natuurlijk hulp nodig van een stel actieve opstappers. Uw gezelschap kan deelnemen aan het overstag gaan en zeilen, maar ook genieten de omgeving en rust van het water. De schippers geven graag het roer uit handen op weg naar een nieuwe havenplaats. Zeil actief mee en beleef het wedstrijdgevoel.

PROGRAMMA VOORSTEL:

Na een warm onthaal van de schipper gaan de touwen los en kiest het schip het ruime sop. De schipper en matrozen geven uitleg over de tuigage en het zeilen. De handen worden uit de mouwen gestoken en iedereen mag meehelpen bij het zetten van de zeilen, het overstag gaan, brassen en alle andere activiteiten om het schip op koers te houden. Om beurten mag men het roer bedienen, de schipper zal een oogje in het zeil houden!

Programmasuggestie grote groepen: Klinkt dit niet als de perfecte sfeer voor een geslaagd uitje, anders dan anders? Om u te helpen met de organisatie, geven wij u een suggestie voor één van de vele mogelijkheden voor een programma. Vanzelfsprekend is dit maar een voorbeeld,

10.00 | Ontvangst aan boord met koffie, thee en iets lekkers. De schipper heet u en uw gasten welkom en vertelt over het reilen en zeilen aan boord. De be ginselen van zeilen worden uitgelegd en al snel gaan de trossen los. Alle schepen varen uit en de teams op de schepen oefenen om zich voor te bereiden op de wedstrijd van deze middag.

12.30 | Zeilen maakt hongerig en daarom zal de lunch u goed smaken. U kunt ten volle genieten van het spel van wind en water.

13.35 | De wedstrijd begint

15:00 | Voor de lekkere trek wordt het borrelgarnituur in de loop van de middag geserveerd. Op de tafels staan zoute koekjes en nootjes. En is de bar natuurlijk open.

16:00 |  Finish wedstrijd, uitreiking van de Prijs???

17.00 | Ter afsluiting wordt u verrast met een schippersbitter met haring. De schipper en zijn bemanning nemen afscheid van u en uw gasten.

Barbecue: Voor groepen onde de 40 personen kunnen wij aan boord in de natuur een barbeque voor u organiseren en voor groepen groter dan 40 personen organiseren we een prachtige buiten locatie voor u. Grote groepen zeilen.