Mindfulness

Mindfulness is volgens mij niets meer en minder dat je lekker in je vel zit en dus weer terug in balans bent. Is het belangrijkste van ons leven. Hier draait alles om.

Gelukkig zijn en uitstraling

Als jij gelukkig en blij bent dan heb je automatisch een grote positieve invloed op je omgeving. Tevreden en gelukkig zijn betekend dat  je emotioneel in balans bent en dan pas kan je de juiste beslissingen op de juiste tijd maken.

Er zijn vele manieren om dit te bereiken. We doen dit eigenlijk automatisch en op een heleboel verschillende manieren. Bv Sporten, mediteren, gezellig samen zijn, leuke dingen doen, goede daden doen, vakanties, en voor de zelfbewuste mensen onder ons , door negatieve patronen af te leren. Hier is het leven voor. Dicht bij jezelf komen, in balans geraken, je goed voelen. In dit leven de beste versie van jezelf creëren.

Waarom de combinatie van Mindfulness en Zeilen

Dit zijn de grootste passies van mij in mijn leven. Ik voel me al jaren een ontdekkingsreiziger in mijn eigen leven en heb als moto positivief zijn. En daar hoort rust en positief in je hoofd, gezond leven  en coaching aan anderen bij

Zeilen heb ik van jongs af aan meegekregen en ik heb gemerkt dat door buiten bezig te zijn je veel makkelijker terug in balans komt. En daar draait het om want als jij in Balkans bent, dan ben je goed voor jezelf en je omgeving.

mindfulnessMet zeilen sta je met je hoofd in de wind en het kabbelen en stromen van het water heeft zijn automatisme werking. Als we aan het zeilen zijn heb je eindelijk weer het gevoel dat je kan ademen, ruimte om je heen, kijken tot de einder. Wij bestaan voor 90% uit water en dat heb je om je heen. Het water stroomt en onze energie moet dat ook doen. Als dit gebeurt voel je je weer kiplekker .Als je dit doe met een groep fijne mensen om je heen is aan alle voorwaarden voldaan en kun je weer dicht bij jezelf staan.

Wil je meer weten hoe je het beste uit jezelf kan halen, boek een tocht of cursus en kom aan boord