Zeilen in Corona tijd

zeilen mooi weer

Boek je dagtocht of familievakantie nu alvast!

Het water op met collega’s, familie of vrienden. Het kan bijna weer! Boeken van een prachtige vakantie in eigen land of een dag- of avondtocht kan nu alvast. Bel kapitein Bertil op 06-2123 59 69 of mail naar info@guldenbelofte.nl voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Dag- of avondtocht

Door de maatregelen kunnen we niet met de maximale capaciteit van 37 personen varen, maar voor een heerlijke dag of avond op het water is er voldoende 1,5 meter ruimte voor 20 personen. We hebben een goede haalbare routing en toereikende voorzorgsmaatregelen genomen.

Vaarvakantie in eigen land, exclusief voor je gezin of 2 gezinnen samen:

De Gulden Belofte is er klaar voor om geheel corona-proof op avontuur te gaan met gezinnen die een dag, weekend, week of langer over de Nederlandse wateren willen varen! Het luxe schip kan maximaal 2 families (2 x 8 personen) corona-veilig herbergen.

De kapitein en zijn matroos laten je het IJsselmeer en de Waddenzee met haar prachtige haventjes en de schitterende natuur beleven. Wat dacht je van een barbeque onderweg, een kampvuur, wadlopen, loungen, zonnen, kanovaren, zwemmen, de zonsondergang zien, wandelen, fietsen, vissen, droogvallen op het wad, zeehonden spotten, de wind door je haren voelen en ’s avonds rozig je bed in. Of aan dek slapen natuurlijk.

zwemmen

Kosten?

Neem contact op met kapitein Bertil voor de exacte Corona-prijs van jullie groep. Deze is onder andere afhankelijk van het aantal gezinnen aan boord, de duur van de reis en de mate van luxe aan boord. We kunnen vast een reis samenstellen die past binnen jullie budget!

RIVM richtlijnen en BBZ Protocollen

We werken met een speciaal ‘Corona-protocol’ dat door de branchevereniging BBZ is opgesteld volgens de eisen van het RIVM. Mocht je reis of tocht niet doorgaan vanwege een Corona-maatregel, dan kun je de reis verzetten of kosteloos annuleren. Wij proberen eventuele wijzigingen van de RIVM-richtlijnen zo snel mogelijk te communiceren en publiceren.

Volgens de laatste berichten horen we woensdag 3 juni wanneer we het water weer op mogen! En we hebben goede hoop dat dit direct na 3 juni het geval zal zijn. Dus wees er snel bij, voordat we volgeboekt zijn nu veel mensen vakantie in eigen land gaan vieren.

Wij zien jullie graag aan boord,

Zodat wij met jullie het water op kunnen en u een mooie tijd kunnen bezorgen. Kijk in de agenda voor jullie favoriete datum.

Bel 06-2123 59 69 of mail naar info@guldenbelofte.nl voor een vrijblijvende optie.
Bertil & Bemanning.