De Gulden Belofte is Monickendam zeilen.

De Gulden Belofte is Monickendam zeilen. Een mooi oud stadje aan de het Markermeer.  zeilen monnickendam
Het pefecte punt om vandaan te vertrekken , 15 minuten ten noorden van Amsterdam en gratis parkeren en makkelijk met openbaar vervoer te bereiken.

Ons oude stadje heeft vanalles in de aanbieding. Veel cultuur zoals  de beroemde speeltoren, oude ambachten zoals Rokerijen en scheepsbouw, leuke winkelstraatjes, diverse restaurant en terassen. De oude haven ligt binnen in de stad.

Zeilen Monnickendam heeft zo veel voordelen: We hebben heel veel mooie stadjes en havens in de buurt, en omdat we aan de zuidwest kust van het Markermeer liggen kunnen we met elke wind varen.

De mogelijkheden zijn legio. Op naar VOC stad Hoorn, het slot van Muiden bezichtigen, de kaasmarkt van Edam aandoen, Palingrokerijen en de dijk van Volendam zien, De kleine haven van Marken binnenlopen of even een bezichtiging op het forteiland  Pampus gaan doen of…… heelijk de kusten en stadjes aan je voorbij zien gaan terwijl we over het water zeilend voorbij scheren.

Uiermate geschikt voor een dagtocht, teambuiling, personeelsuitje een weekend  of week samen weg te gaan.

Programma: Heerlijk zeilen Monnickendam gezellig samen aan de slag en genieten en …

Na het afmeren en de zeilen opdoeken is het tijd voor een stadsbezichtiging of een gezellig borreltje in de kuip.

Ondertussen zelf kokkerellen of een chef-kok de scepter laten zwaaien en genieten van een uitgebreid diner. Daarna boven of benedendeks natafelen,  gezellig samenzijn, de wal op of de zonsondergang bekijken.

Prijs: Dagtocht met alles er op en eraan al voor Euro 99,- p.p  en een weekend vanaf Euro 165,- pp

Tip: Een dagje zeilen geeft het gevoel er een week tussenuit te zijn geweest.

Bij het ontschepen op zondag zul je ongetwijfeld het gevoel hebben dat de wereld langzamer is gaan draaien en dat het echt lijkt of je langer weg bent geweest. Dit alles met monnickendam zeilen.