Het Schip

gulden belofte schip

Het zeilschip Gulden Belofte is een Zeeuwse klipper uit 1911 die in en uitgerust is uw zeilvakantie’s, familiefeest, bedrijfsfeest, management trainingen, presentaties, vergaderingen of relatiebeheer, kortom alles is mogelijk aan boord. De Gulden Belofte heeft buiten een grote Kuip met banken waar iedereen kan zitten en groot dek waarop je heerlijk op de fatboys kan lounchen. Deze traditionele 2 mast klipper is zo heropgebouwd en ingericht, dat het voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Het is een heel luxe zeilschip in een authentiek jasje. Dus genieten tijdens uw vakantie, bedrijfsuitje of teambuildingsdag Een supercombinatie!

De Gulden Belofte is volgens de allernieuwste Europese regelgeving gekeurd en is koploper in o.a. brandwerendheid, veiligheid en verlichting. en daarom veilig voor iedereen ook voor uw kinderen.

Wat hebben we aan boord?

plattegrond layout4 goede douches, 4 toiletten,  20 slaapplaatsen (ieder met toegang tot douche en toilet)CV installatie door het hele schipRuime keuken met: magnetron/ koelkast/ vriezer/ oven, Bar met Biertap, Radio / DVD / CD/ MP3 spelerTV / beamer / scherm, grote kuip om met banken om de hele bemanning aan dek te zitten, 400 m2 zeil, kluivernet om in te liggenen…….en “fatboys” om aan dek heerlijk op te liggen en  loungen.

Hier enkele foto’s van het interieur, grote kuip, dek en dagverblijf.

dagtocht